vaken.

jag  förstår verkligen inte det här med min dygnsrytm!! Jag blir tokig! Jag sover aldrig känns det som. Men det gör jag ju naturligtvis, bara inte lika mycket som andra människor.
Även fast jag nu har tränat två dagar och levt på för lite sömn ligger jag nu i sängen och lyssnar på musik i hörlurar (nämnde jag att det är lyhört...) och kan verkligen inte sova. Jag har även sorterat tvätten inför imorgon. Hum.. Tvättid från 08.00... Var det nån som trodde jag var vaken då?
jag längtar efter en egen tvättmaskin! 

Ögonen svider ju för fan av trötthet! Borde inte min hjärna bara stänga av nån gång?
Jag brukar ibland se mig lite som en Sim, man ahr små mätare som  mäter hunger, trötthet, toabehov hunger osv. Går man inte på toa innan mätaren tar slut så kissar man ner sig, sover man inte svimmar man/somnar på stället. Borde inte ajg göra det snart? Jag ser nästan fram emot det!

dygnsrytm.

Haha jag är ju så jävla lustig ibland!
Jag har hafr problem att sova i tid hur länge som hellst nu men igår vad ajg riktigt riktigt trött. Gick jag och la mig? Neeeej jag satt vid datorn. sen när jag väl slängde mig i sängen tog jag upp en bok och började läsa. Haha Men fullt normalt då.
Kontaentan av det här: När fan tror ni jag vaknade i morse? Jo halv 11... När ska jag få en normal dygnsrytm igen?

Idag är det träning bejbs! yeah!


yes.

Här stod det några rader som jag inte vill dela med mig av. Det blir så här snyggt när man har hat en sluten blogg och helt plötsligt öppnar den. 

Jag måste verkligen ta bort lite inlägg här innan den här blir den officiella en gång i framtiden... hum...
På fredag blir det fest, visst tjejer? snääääääälla?

tönt.

Här stod det en gång grejer som jag tycker är för personliga för att dela med mig av i en ickesluten blogg. Är det någon som undrar vad det stod så får ni fråga snällt. (fast jag kommer nog inte svara)

ytligheter

jag har ju alltid varit hlt grym på dt här md nätdejtande, det är ett helt förträffligt sätt att "träffa" folk man iinte skulle träffat annars. Problemet ligger i att efter P så vill jag som inte dejta någon. Men jag vill inte vara ensam heller. Jag vill injte ringa någon av de gamla avlaggda och jag har avslutat med husköparen.
Egentligen borde jag väll vara ensam, right? Men njaa. det är ju skit jobbigt. jag beövr få lite närhet. lite hud.  Jag vet inte varför p lyckades påverka mig så mycket. Kan det vara för att jag visste att han aldrig skulle bli min? Det är ju en jävla förbannelse att gå omkring med. Men det avr nog en nyttig läxa att gå igenom. Nu kan jag ju iaf säga att jag en gång haft kännslor för någon - på riktigt. Inga tillfälliga små förälskelser.
Ah, nu spårad jag ur, jag skulle ju prata nätdejtande, eller snrarae min brist på dejtande. Hur kräsen får man vara egentligen? Jag pratar med en helt förträfflig karl på ett av de många communitys jag tillhör. Han  tycker till och med om samma böcker som mig. Men han är inte snygg. Jag är så ytlig. Får man vara så ytlig när man är jag?

yey!

lustigt det där, när jag skrev inlägget om hur kraven på mina anställda ska vara i den gamla bloggen så insåg jag att det är ju faktiskt exdakt det jag vill göra! Chefa alltså. Det har jag ju iof vetat innan, men jag vill ju naturligtvis chfa innom ett service yrke. Jag är grym på service. Ärligt talat och utan skryt så är jag faktiskt en av de bästa jag känner på kundbemötande. jag har dessutom alltid varit en stark och tydlig ledare.
Fan vad skönt det är att ha bestämt sig för något, finally!
Nu ska det kikas på idiotiska utbildningar jag inte behöver. Eller ska jag starta eget? Innom vad? Kan ni inte hjälpa mig brainstorma? NI som har fått den här bloggen är ju trots allt mina aaaaaldra bästaste tjejer ;) *smööör smöööör*

träning!

Okej, besutet är taget.
Jag ska börja träna.
Bakgrunden till det här är att jag blev erbjuden tabletter som tydligen påverkar hjärnan så att amn inte blir sugen på saker och ting längre för att gå ner i vikt. Den är känd för att orsaka depritioner. och jaa.. nej det är inte n bra ide just nu. Och ajg vill verklign inte jävlas med min hjärna just nu. Den är ju som int okej som den är redan nu :P
Så nu jävlar! Det ska svettas som fan.

gruff

Jobb idag, jag trivs alldelens förträffligt på min arbetsplats och jag har kanske sveriges bästa kollekor. MEN jag trivs inte med att åka buss. Jag hatar att åka buss. Att åka buss är det värsta som fins. dö bussjävel dööö!!

Igår var jag ensamnast i hela världen. Jag måste hitta ny kramkompis. Inte med sexuella undertoner i kramandet dock :P Utan enabrt kramkramkram kompis. Mysa och se på tv kompis. Just de.
Ska köpa gosedjur kanske.

nattsudd

Det är svårt det här med att starta en ny blogg. jag tänkte på något sätt att den här bloggen kanske skulle bli mer personlig ön jag varit tidigare. Men sammtidigt har jag ju så fruktansvärt svårt att öppna mig på riktigt. 
Mina aaabsolut närmaste vänner vet ju väldigt mycket om mig Och dom har nog fått veta väldigt mycket mer om mig de senaste månaderna, förmodligen har deras syn på mig ändrats, vilket är bra. Nu känenr dom ju den riktiga mig. Jag tycker om den riktiga mig. 

Men är jag redo att låta er alla alndra lära känna henne? Hon är inte lika trevlig som den andra jag. Jises så ajg låter, hade läkaren på hälsokontrollen läst det här hade han nog inte släppt igenom mig lika lätt ;)
Jag tror vi får se. Vi exprimenterar lite med den här bloggen nu innan den är helt offentlig. Ser vars den tar oss helt enkelt.
Det är ju int direkt några massor som följer min gamla heller ;)
När ska jag släppa sargen och bara vara?

Himmel vad jag vill ha en snus nu.
5 månader har passerat sen jag slutade.
sjukt duktigt. 

tack Sonja Aldén.

För att du sätter ord på mina kännslor.
Om någon undrar vad jag känner så är det det här. Inget mer. Ingt mindre. Och ja förståss... Det var inga löften ju.

åren går.

Tänk på hur fort åren går.
Vad gjorde du för 3 år sen?
Jag vet vad jag gjorde för 6 år sen.

Vila i frid Uno



less less less

ååååh jag blir så less.
Att välja sida är något jag försöker att inte göra så ofta, men i vissa fall så måste man göra det. Speciellt när svaret står skrivet framför näsan på en. Det faktum att jag känner dig bäst gör att jag inte tror dig. Hur svårt kan det vara?

5 januari

Jag är ite gnäll moster idag iaf. Jag är på as bra humör. En trevlig kväll med tjejerna är allt som behövs ibland.  Och gos med kattfn iof. Fast hon fick psykbryt och ville busas och rivas. tack kattjävel nu ahr jag nya fina rivsåg på handen. Jag ser lite emo ut, är inte det coolt nu förtiden? 
Skämt och sido har kvällen varit bra, jag har fått gnälla av mig på reklamer om bara anseplar på kännslor (min mamma är död, skänk pengar) folk som är mot päls men har skinnskor (nej jag ska inte ens börja) och dessutom har jag fått åka bil och skrattat så ajg hållt på att kvävas med min bejbs. Innan dess spelade jag 500 med familjen och fick storstryk, men jag kommer igen, det kan ni vara säkra på!

pladder.

Jag blir alltid så fundersam på vinterhalvåret, en lättare form av vinterdepp kanske man kalla det. Eller så kanske jag bara tänker efter lite extra? Jag vet inte jag.. Men det är inte överdrivet kul alla dager kan man ju säga. Jag känner att jag gnäller, jag vill inte vara nån slags jävla gnällspik men oavsiktigt blir jag till en ändå. Tänk vad mian nära och kära får stå ut med egentligen. Dessa humörsvängningar som aldrig verkar gå över, hahaha tänk er mig gravid :P Fast jag kanske blir lugn och harmonisk då, vem vet. Det  är så mycket man inte vet här i livet, så mycket ångest och problem det faktiskt finns. Och precis när det löser sig så kommer det ngt nytt problem. För det mesta är det väl ngt skitlitet och ovesäntligt, men ibland är dom där skit små och ovesäntliga sakerna jävligt stora. det är det som är problmet egentlige. Alltså problemet i sig är egentligen lättfixat, problemet som bygger på att man har ett problem däremot, det är stort.
Jag ahr egentligen ingenting att säga, ingenting att berätta över huvudtaget. Jag bara skriver för skrivandets skull. En anledning så god som någon iof. ..

gott nytt år!

med risk för att låta precis så bitter som jag är- nyår är totalt överskattat, varför firar man inte varje månadskifte lika stort?
Middagen hos säl + familj var jätte mysig, drinkarna var goda och maten lika så. Åkte vidare mot sofie där det var fullt ös medvetslös. Jag orkade inteoch åkte hem efter fyrverkerier som sköts på en parkering (och flera flög inte i väg och exploderade på marken, idioti att leka med smä'llare efrter att man har drukit). Nästa år tror jag nog att jag jobbar faktiskt. Inte för att jag är sur/arg/bitter på någon alls, utan för att jag faktiskt inte ser något häftigt i att fira det. Alla är packade, jag har fortfarande hosta och ska nu gosa ner mig i sängen. ensam såklart.

Jag saknar honom, den enda som lyckats komma igenom skalet. 

RSS 2.0