jobbångest

usch jag vet inte jag.

Jag är dödligt less på mitt schema, 7-23 två dagar i rad är fan inte kul. Jag älskar ju att ha dessa 4 dagar i rad ledigt så ajg gnäller absolut inte över dom. Men lönen är kass, jag jobbar 192 timmar/månad men ahr betalt för 140.
det är inte alls roligt längre.
jag. vill. inte.

Man ska inte ha ångest inför att gåt ill jobbet, det lärde jag mig på malmen. men amtidigt så sitter jag ju här och har precis det. Eller nej. jag ahr inte alls ångest över jobbet. det är ju helt okej. Men jag har aldrig satt penagr före tid med nära och kära och ajg vill inte bli en sån person som gör det heller.
Jag måste verkligen prata med arbetsledaren. men jag är så fasligt rädd över att hon kommer säga "vill du inte ha vicket ger vi det till nån annnan".  Och jag VILL ju jobba. Men jag vill också hinna umgås med mina vänner och familj utan att stressa. Och jag går omkring med konstant dåligt samvete över katten som får vara ensam så sjukt jävla mycket.
Jag VILL INTE sälja henne.
Fy fan, tänk om jag ahde haft barn eller hund. då hade det här ju aldrig gått. Hur faaaan tänkte dom när dom gjorde det här förbannade fittschemat.

RSS 2.0